Valkyria Chronicles

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Valkyria Chronicles toch naar Europa

SEGA heeft zojuist aangekondigd dat Valkyria Chronicles dit jaar nog naar Europa en de Verenigde Staten gaat komen. De game stond alleen voor Japan gepland en verschijnt dan toch ook hier met de herfst.

Valkyria Chronicles speelt zich af in de jaren 30, in Europa. Het draait allemaal om de zogenaamde Battle of Live Tactical Zone systemen. Een strategiegame waarbij je kunt kiezen om je troepen te commanderen en zo de strijd veld in te sturen. Je kunt ook controle nemen over een eenheid en deze vanuit het derde persoonsperspectief besturen. Blijft Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?