Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DOOM Slayers Collection

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

DOOM Slayers Collection nu beschikbaar op Switch

Bethesda heeft tijdens Quakecon 2021 officieel bekendgemaakt dat de DOOM Slayers Collection naar de Nintendo Switch komt. Sterker nog, hij is er al.

De DOOM Slayers Collection is een bonte verzameling van actievolle shooters en bestaat uit niet één, niet twee, maar uit maar liefst vijf DOOM-games. De bundel bestaat al een behoorlijk tijdje, maar een release op de Nintendo Switch liet lang op zich wachten. Tot nu, want Bethesda heeft tijdens Quakecon 2021 aangekondigd dat de bundel nu ook beschikbaar is gemaakt voor bezitters van Nintendo's console. De bundel bestaat uit DOOM, DOOM 2, DOOM 64, DOOM 3 en DOOM (2016). Dus als je zin hebt in actievolle first person shooters, dan zeg ik: DOOM.

DOOM Slayers Collection is vanaf nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?