DOOM Slayers Collection

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Leak: DOOM Slayers Collection komt naar Nintendo Switch

Wie op de Nintendo Switch demonen neer wil knallen, heeft geluk. Het ziet er namelijk naar uit dat de DOOM Slayers Collection naar de hybride console komt.

DOOM is misschien niet de eerste franchise die je zou verwachten op de Switch, maar toch heeft het zijn plekje op de Japanse console al verdiend. Zo kwam twee jaar geleden DOOM 64 uit op de Nintendo Switch en zagen we hoe eind vorig jaar ook DOOM Eternal naar de Switch kwam. Nu ziet het ernaar uit dat nog meer DOOM-games zich een weg weten te vinden naar de console van Nintendo. Volgens een productpagina op de webwinkel van de Amerikaanse winkelketen Best Buy komt namelijk de DOOM Slayers Collection ook naar de Nintendo Switch, met een releasedatum van 2 september. De DOOM Slayer's Collection voor de Switch bestaat uit Doom, Doom 2, Doom 3, Doom 64 en DOOM 2016. Deze collectie kwam in 2019 al naar de PlayStation 4 en Xbox One. Het lijkt er dus op dat ook de Nintendo Switch getrakteerd wordt op de klassieke DOOM-collectie.

onbekend

Of dit gerucht bevestigd wordt of niet, krijgen we hoogstwaarschijnlijk te zien tijdens QuakeCon dat vandaag begint,

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?