DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: DOOM Eternal lanceert spoedig op de Nintendo Switch

DOOM Eternal is binnenkort te spelen op de Nintendo Switch. Bethesda gaf onlangs een nieuwe trailer vrij, waarin we de releasedatum voorgeschoteld kregen.

DOOM Eternal is al een tijdje uit, maar kan zich nu echt gaan klaarmaken voor een release op de console van Nintendo. De actievolle fps komt naar de NIntendo Switch, maar is echter alleen digitaal beschikbaar. Verder zien we in de trailer dat er gebruik gemaakt kan worden van de Joy-Cons. Sinds de release van DOOM Eternal is de eerste DLC ook al uitgebracht. Bekijk hier de review van DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de moderne consoles en pc. De Nintendo Switch-versie verschijnt op 8 december.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?