Mick Gordon opent vuur over DOOM Eternal soundtrack

Geplaatst:

Mick Gordon heeft een statement gegeven als reactie op de DOOM Eternal OST Open Letter van Marty Stratton. Deze brief werd in mei 2020 online geplaatst.

Volgens Gordon heeft Stratton gelogen in de open brief over de soundtrack van DOOM Eternal en gebruikt hij verdraaide informatie om Gordon de schuld te geven van het falen van de soundtrack. Vervolgens vertelt Gordon dat Stratton hem een bedrag van vier cijfers aan heeft geboden om er nooit over te praten. Gordon geeft aan dat hij vindt dat de waarheid belangrijker is dan het geld. Verder zegt Gordon nog het volgende: 'Marty's Reddit post heeft zowel mijn professionele als persoonlijke reputatie ernstig aangetast. Met deze verklaring maak ik gebruik van mijn recht om mezelf te verdedigen. Het is een verdediging, geen onuitgelokte aanval, die pas met extreme tegenzin wordt uitgegeven nadat alle andere pogingen om de zaak op te lossen hebben gefaald.' Verder roept hij mensen op om geen online haatcampagne te starten tegen Stratton. 'Deze verklaring is geen excuus voor een haatcampagne. Het online uiten van haat leidt niet tot positieve veranderingen. In feite maakt het de dingen alleen maar erger.'

Mick Gordon reageerde onlangs op de brief van Stratton uit 2020 over de OST van DOOM Eternal.

Bron: Mick Gordon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord