DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: DOOM Eternal Horde Mode teaser onthuld

Ontwikkelaar id Software heeft een grote update in de maak voor DOOM Eternal. De grootste toevoeging wordt echter Horde Mode, waarvan ze een nieuwe teaser hebben geplaatst.

De nieuwe teaser van Doom Eternal toont ons de Horde Mode. Deze modus is een uitdaging voor de Doom Eternal-veteranen om hordes demonen uit de weg te ruimen en is onderdeel van update 6.66. Spelers nemen het op tegen een groot aantal vijanden, waarbij deze steeds moeilijker te verslaan zijn naarmate je streak hoger wordt. De Horde Mode werd een tijdje terug al aangekondigd ter vervanging van de oorspronkelijke Invasion Mode. De Invasion Mode van Doom Eternal is geannuleerd doordat id Software de gamemodus niet kon afmaken vanwege de impact van COVID-19. Bekijk de teaser van de Horde Mode hieronder!

Doom Eternal's Horde Mode is beschikbaar vanaf 26 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Bethesda

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?