DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

DOOM Eternal Invasion Mode geannuleerd

Voor iedere DOOM Eternal-fan die uit zat te kijken naar de Invasion Mode, heb ik slecht nieuws. Deze modus is namelijk geannuleerd. Er komt echter een nieuwe modus voor in de plaats.

De impact van COVID-19 is voor de multiplayer-modus van DOOM Eternal te veel geweest, aldus id Software. Invasion Mode werd onthuld tijdens de onthulling van DOOM Eternal voor de lancering. De modus was echter afwezig toen DOOM Eternal uitgebracht werd. Nu geeft id Software aan dat ze de gamemodus niet kunnen afmaken voor de first-person shooter. In plaats daarvan wordt er een nieuwe horde-modus gemaakt voor DOOM Eternal. Volgens id Software is dat in lijn met de feedback die ze ontvangen hebben van de community over wat DOOM Eternal een sterke game maakt. DOOM Eternal kreeg onlangs een next-gen update.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Google Stadia. DOOM Eternal is ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

BRON id Software

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?