DOOM Eternal Invasion Mode geannuleerd

Geplaatst:

Voor iedere DOOM Eternal-fan die uit zat te kijken naar de Invasion Mode, heb ik slecht nieuws. Deze modus is namelijk geannuleerd. Er komt echter een nieuwe modus voor in de plaats.

De impact van COVID-19 is voor de multiplayer-modus van DOOM Eternal te veel geweest, aldus id Software. Invasion Mode werd onthuld tijdens de onthulling van DOOM Eternal voor de lancering. De modus was echter afwezig toen DOOM Eternal uitgebracht werd. Nu geeft id Software aan dat ze de gamemodus niet kunnen afmaken voor de first-person shooter. In plaats daarvan wordt er een nieuwe horde-modus gemaakt voor DOOM Eternal. Volgens id Software is dat in lijn met de feedback die ze ontvangen hebben van de community over wat DOOM Eternal een sterke game maakt. DOOM Eternal kreeg onlangs een next-gen update.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Google Stadia. DOOM Eternal is ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

Bron: id Software
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord