Downloadnieuws: DOOM Eternal komt naar Game Pass voor pc

Geplaatst: 1 december 2020 19:15
Aangepast: 1 december 2020 19:15

Via Xbox Wire weten we dat DOOM Eternal over een paar dagen beschikbaar is via Xbox Game Pass voor de pc. Naast de lancering op de service worden er meerdere updates toegevoegd.

DOOM Eternal is nu al een tijdje beschikbaar voor de Xbox-consoles via Xbox Game Pass, maar nu laat Microsoft weten dat de actievolle first person shooter ook naar de pc-versie komt van de service. Over een paar dagen kunnen pc-spelers al aan de slag met de campaign en Battlemode van DOOM Eternal, maar veteranen mogen zich ook gaan opmaken voor een nieuw Master Level. Het level Super Gore Nest wordt omgegooid met nieuwe vijanden en plaatsingen van demonen. Spelers kunnen nieuwe rewards verdienen als ze dit level voltooien. Je kan echter extra content verdienen als je het doet in de nieuwe Classic Mode. Daarmee kun je een groene retro slayer skin verdienen. Bekijk hier de trailer voor DOOM Eternal op de Nintendo Switch.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Binnenkort is de game te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord