DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: DOOM Eternal komt naar Game Pass voor pc

Via Xbox Wire weten we dat DOOM Eternal over een paar dagen beschikbaar is via Xbox Game Pass voor de pc. Naast de lancering op de service worden er meerdere updates toegevoegd.

DOOM Eternal is nu al een tijdje beschikbaar voor de Xbox-consoles via Xbox Game Pass, maar nu laat Microsoft weten dat de actievolle first person shooter ook naar de pc-versie komt van de service. Over een paar dagen kunnen pc-spelers al aan de slag met de campaign en Battlemode van DOOM Eternal, maar veteranen mogen zich ook gaan opmaken voor een nieuw Master Level. Het level Super Gore Nest wordt omgegooid met nieuwe vijanden en plaatsingen van demonen. Spelers kunnen nieuwe rewards verdienen als ze dit level voltooien. Je kan echter extra content verdienen als je het doet in de nieuwe Classic Mode. Daarmee kun je een groene retro slayer skin verdienen. Bekijk hier de trailer voor DOOM Eternal op de Nintendo Switch.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Binnenkort is de game te spelen op de Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?