Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Guide: Tips en tricks voor demonen in DOOM Eternal's Battlemode

DOOM Eternal is nu een tijdje uit en ik kan met een gerust hart zeggen dat het een geweldige game is. De review van Patrick was spot-on, tenminste over de meeste dingen dan. Maar ik ga geen oude discussies opgraven, dan moet je maar de podcast Game Over goed in de gaten houden. Ik ga het vandaag met jullie hebben over Battlemode. Voor degene die onbekend zijn met deze modus, de Slayer neemt het op tegen twee spelers. Je kunt kiezen uit vijf verschillende demonen, maar nog steeds is het hartstikke spannend om het op te nemen tegen de man die niks anders doet dan het uitvoeren van de catchphrase Rip and Tear. Daarom geef ik jullie deze tips en tricks om ervoor te zorgen dat je je mannetje staat tegen de DOOM Slayer. Let's get started!

Teamwork is key!

Dat ik goede resultaten behaal, ligt echt niet alleen aan mijzelf. Je speelt in duo's en ik kan niet genoeg aanraden om met iemand te spelen waar je goed contact mee hebt. In je eentje kun je de Slayer namelijk echt niet aan. Met zijn superieure arsenaal, de vaardigheid om zichzelf van health en pantser te voorzien en dan ook nog eens met de snelheid van The Flash maakt hij korte metten van elke demon die stom genoeg is om in zijn eentje de actieheld aan te vallen. Als je ook maar een kans wilt maken om het de Slayer moeilijk te maken, dan moet je echt samenwerken. Spreek af wie er zorgt voor de druk, terwijl de ander zich bezighoudt met het healen. Zorg dat je goed afspreekt wanneer je je demons spawnt en vooral waar je ze neerpleurt. Twee demonen die goed samenwerken is de grootste nachtmerrie voor Slayer, want dan kun je de damage die je aanricht opstapelen.

onbekend

Speedy Gonzales

Wil je je demonenkop op je schouders houden? Dan is respect voor de Slayer cruciaal. Blijf niet doodleuk stilstaan, blijf altijd in beweging. Geef hem niet een gratis mogelijkheid om een flinke raket door je strot te douwen. Wanneer je dan toch door de Slayer bent beschadigd, blijf niet rondhangen. Wanneer Doomguy je neerhaalt, ontvangt hij ongelofelijk veel materialen. Dit maakt het dan voor je teamgenoot nog lastiger om iets uit te kunnen voeren. Zeker, omdat jij een tijdje niet beschikbaar bent, heeft de Slayer nu de kans om de push te maken. Dit wil je te allen tijde voorkomen. Zorg dat je snel over het slagveld rondbeweegt. Wanneer je dan de kans hebt om even tot rust te komen, gebruik je heals en spawns. Bereid je zelf voor op een ronde twee tegen de groene Juggernaut.

onbekend

Kennis is macht

Uiteindelijk moet iedereen spelen op de manier waar hij/zij zich comfortabel bij voelt. Elke demon speelt anders, maar daarom is het wel cruciaal om je personage goed te kennen. Wil je juist op de achtergrond bezig zijn en het de Slayer lastig maken van een afstand? Dan zijn de Pain Elemental en Archville uitstekende keuzes. Of ga je het liefst zo direct mogelijk de aanval in? Pak Revenant en Marauder voor de meest brute damage output. Lever je het liefst mobiliteit in voor enorm veel health en dikke kanonnen? Je raadt het al, dan is de Mancubus de beste keuze voor jou. Elke demon heeft een rol te vervullen bij het supporten van je teamgenoot. Verder is het belangrijk om te weten wat je op de map kan verwachten. Waar zijn de hazards? Waar komt het uiteinde van de teleporter terecht? Kennis is macht en al helemaal als je het op moet nemen tegen de Slayer.

onbekend

Uiteindelijk boeit het niet hoe goed je het doet, maar hoeveel plezier je beleefd tijdens het spelen van DOOM Eternal's Battlemode. Ik heb plezier als ik win, dus vandaar dat ik deze tips en tricks met jullie deel. Vragen of potentiële betere tips dan die van mij? Laat ze hieronder achter en ik reageer natuurlijk dezelfde dag nog. Maar ik heb een winningstreak van heel veel potjes als demon en ik ben bezig die verder uit te breiden. See you on Battlemode!

BRON Rip and tear

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?