Bethesda reageert op claims van Mick Gordon

Geplaatst:

Bethesda heeft onlangs een statement gepost als reactie op de beschuldigingen van Mick Gordon. De claims van Gordon rondom de DOOM Eternal soundtrack kwamen afgelopen week online.

De reactie van Bethesda zal echter niet zijn waar Gordon op had gehoopt. De uitgever staat achter Marty Stratton, Chad Mossholder en id Software, en noemt Doom Eternal-componist Mick Gordon in wezen een leugenaar. DOOM Eternal componist Mick Gordon postte vorige week een uitgebreide verklaring over de soundtrack van de game. Hierin beweerde hij dat id Software en executive producer Marty Stratton hebben gelogen over Gordon en de manier waarop hij werkt in een verkeerd daglicht hebben gesteld in de verklaring die Stratton in 2020 op Reddit af heeft gelegd. Gordon deelde naast zijn statements bewijs dat Stratton feiten had verdraaid in de vorm van screenshots van oude emails. Daarnaast beschuldigde hij id Software ervan dat ze hem hebben onderworpen aan periodes van intense crunch terwijl hij hier niet voor betaald kreeg. In hun reactie is Bethesda er erg duidelijk in dat ze het niet met hem eens zijn en hem eigenlijk een leugenaar vinden.

Mick Gordon reageerde vorige week op de statement van Stratton op Reddit in 2020. Nu reageert Bethesda op zijn beschuldigingen.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord