DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: DOOM Eternal komt naar Xbox Game Pass

DOOM Eternal is onderweg naar Xbox Game Pass. We moeten nog even wachten op bevestiging, maar het Twitter-kanaal van Game Pass geeft een flinke hint.

De actievolle first person shooter kan zomaar verschijnen op de service van Microsoft. Nadat Xbox Game Pass haar Twitter-kanaal wat speels omging met een teaser, heeft een andere gebruiker het raadsel al opgelost. Door de helderheid en het contrast aan te passen kwam er een slogan tevoorschijn. "THE SLAYER IS COMING". Het is nu even afwachten wanneer de DOOM Slayer via Game Pass te bewonderen is. Het is echter niet een enorme verrassing dat de shooter naar de service komt, aangezien Microsoft recentelijk ZeniMax Media heeft opgekocht. Ook verschijnt de eerste DLC voor DOOM Eternal spoedig. Bekijk hier de trailer van The Ancient Gods - Part One.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Nintendo Switch-versie moet nog verschijnen.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?