DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: DOOM Eternal next-gen upgrade nu beschikbaar

DOOM Eternal op volle kracht spelen op je favoriete next-gen console? Dat is vanaf nu mogelijk, want update nummertje zes is gearriveerd.

In deze upgrade kun je aan de slag met de next-gen versie van DOOM Eternal. Er zijn nu drie verschillende grafische modi aanwezig; Performance Mode, Balanced Mode en Ray Tracing Mode. In Performance Mode kun je genieten van de soepele gameplaybeelden op 120 fps. De Ray Tracing Mode spreekt voor zich natuurlijk, dit geeft de game ray-tracing. Tot slot geeft de Balanced Mode je de ultieme mix, namelijk de hoogste resolutie met de stabiele 60 fps. De update is echter ook interessant voor degene zonder een next-gen console in huis. Er komt namelijk nieuwe content bij de update kijken. Zo is er een nieuwe map voor de multiplayer-modus Battlemode en krijgen de singleplayer-fans een nieuw Master Level van Taras Nabad. Bekijk hier onze review van DOOM Eternal. Bekijk hier onze review van de laatste DLC van DOOM Eternal genaamd The Ancient Gods - Part Two.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?