Trailer: DOOM Eternal next-gen upgrade nu beschikbaar

Geplaatst:

DOOM Eternal op volle kracht spelen op je favoriete next-gen console? Dat is vanaf nu mogelijk, want update nummertje zes is gearriveerd.

In deze upgrade kun je aan de slag met de next-gen versie van DOOM Eternal. Er zijn nu drie verschillende grafische modi aanwezig; Performance Mode, Balanced Mode en Ray Tracing Mode. In Performance Mode kun je genieten van de soepele gameplaybeelden op 120 fps. De Ray Tracing Mode spreekt voor zich natuurlijk, dit geeft de game ray-tracing. Tot slot geeft de Balanced Mode je de ultieme mix, namelijk de hoogste resolutie met de stabiele 60 fps. De update is echter ook interessant voor degene zonder een next-gen console in huis. Er komt namelijk nieuwe content bij de update kijken. Zo is er een nieuwe map voor de multiplayer-modus Battlemode en krijgen de singleplayer-fans een nieuw Master Level van Taras Nabad. Bekijk hier onze review van DOOM Eternal. Bekijk hier onze review van de laatste DLC van DOOM Eternal genaamd The Ancient Gods - Part Two.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Google Stadia.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord