Downloadnieuws: CoD: Black Ops 3 - Zombies Chronicles en Resident Evil: Revelations

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het downloadnieuws is terug op de donderdag! Zoals gebruikelijk kijken we in dit item naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles, Resident Evil Revelations en Mirror's Edge Catalyst.

PSN - Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles

Call of Duty: Black Ops 3 ontvangt anderhalf jaar na release een nieuwe map-pack. Het gaat om de Zombies Chronicles-DLC, die logischerwijs alleen zombie-content bevat. Het bestaat uit acht klassieke zombie-maps uit Call of Duty: World at War, Black Ops 1 en Black Ops 2. Het gaat om onder andere Nacht Der Untoten, Moon en Origins. Zombies Chronicles is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 voor 29,99 euro.

Nintendo eShop - Resident Evil Revelations

Resident Evil: Revelations speelt zich af in 2005 tussen het verhaal van Resident Evil 4 en Resident Evil 5. In de survival horrorgame gaan Jill Valentine en haar partner Parker Luciani aan boord van een verlaten cruiseschip om daar Chris Redfield te vinden. Al snel blijkt het cruiseschip toch niet zo verlaten... Resident Evil: Revelations voor de Nintendo 3DS kost normaal 29,99 euro, maar is tot en met 25 mei in de aanbieding voor 6,99 euro.

XBLA - Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst is een first-person avontuur waarin je in de huid kruipt van de free-runner Faith. Met haar skills is zij de ideale persoon om pakketjes te vervoeren in de gevaarlijke city of Glass. Al snel gaat het mis en wordt Faith opgejaagd door de Kruger Security-divisie. Mirror's Edge is deze week aan te schaffen voor de Xbox One met 67% korting.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil: Revelations

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4

Releasedatum

27 januari 2012

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer