Gerucht: Resident Evil Revelations 3 is mogelijk in ontwikkeling

Geplaatst:

Capcom is mogelijk bezig met de ontwikkeling van Resident Evil Revelations 3. Dat beweert leaker Dusk Gollum op Twitter.

Vorige week lekte het releaseschema van ontwikkelaar Capcom uit door een cyberaanval. In die lijst was een nieuwe Resident Evil-game te vinden met de naam Resident Evil Outbreak, die gepland staat voor eind 2021. Resident Evil Outbreak is een spin-off-franchise die voor het eerst in 2003 uitkwam. Deze game wekte de interesse van fans en één van hen vroeg aan Resident Evil-lekker Dusk Gollum of die er wat van afwist. De leaker reageerde hierop dat deze game niks met de Outbreak-franchise te maken heeft, maar eigenlijk Resident Evil Revelations 3 is. Resident Evil Revelations is een andere spin-off van de Resident Evil-franchise. Zijn tweet is hieronder te bekijken.

Capcom heeft zelf nog niets officieel aangekondigd over Resident Evil Outbreak. Dus neem dit bericht met een korrel zout.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil: Revelations

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4

Releasedatum

27 januari 2012

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord