Castlevania Harmony of Despair

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Downloadnieuws: De Xbox Games With Gold voor oktober zijn een feit

De Xbox Games With Gold voor de maand oktober zijn bekendgemaakt. Er staan weer vier nieuwe titels in de startblokken.

Ook in oktober zijn er weer nieuwe games te downloaden voor Xbox Live Gold-leden. Komende maand staan er vier nieuwe games in de schijnwerpers. De eerste game in de line-up is de ritme-actie-rail shooter-game Aaero. In die game vlieg je door betoverende omgevingen terwijl er gelicenseerde muziek op de achtergrond dendert. In de 3D open wereld-game Hover ga je op pad met de Gamers. Vergeet onderweg niet een aantal absurde stunts uit te voeren. Fans van de Castlevania-serie willen misschien liever aan de slag met Castlevania: Harmony of Despair. In die game is je doel om Dracula zijn zoveelste lesje te leren. De laatste game in de lijst is Resident Evil Code: Veronica X. Drie maanden na de vernietiging van Raccoon City gaat Claire Redfield op reis om haar vermiste broer Chris op te sporen. Lukt het jou om de zombie-invasie te overleven? Daar kom je alleen achter als je de game downloadt aankomende maand. Interesse in meer gratis games? Bekijk dan hier de Games with Gold van september voordat ze allemaal weg zijn.

Xbox Live Gold-leden kunnen vanaf 1 oktober gratis aan de slag met Aaero en Castlevania: Harmony of Despair. Hover en Resident Evil Code: Veronica X zijn vanaf 16 oktober kosteloos te downloaden. Wees er wel snel bij, want de games blijven niet lang gratis.

BRON Xbox

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?