Downloadnieuws: Deze vijf titels komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 1 augustus 2023 22:43

Xbox heeft weer een aantal nieuwe titels aangekondigd die hun opwachting maken op Xbox Game Pass. Dit is bekendgemaakt in een nieuw blog op de website van Xbox.

Voordat we overgaan tot de games die ons nog te wachten staan is het wellicht goed om te vermelden dat de game Celeste vanaf vandaag speelbaar is op Xbox Games Pass. Maar deze maand verschijnen er nog meer games op de dienst van Xbox. Zo kun je deze maand ook uitkijken naar A Short Hike, Broforce Forever, Limbo, Airborne Kingdom en Everspace 2. Daar staat tegenover dat er ook een aantal games gaan verdwijnen van Game Pass. Vanaf 15 augustus kun je de volgende games niet meer spelen: Death Stranding, Edge of Eternity, Midnight Fight Express en Total War: Warhammer III. Mocht je ze willen blijven spelen, dan kun je ze nu met twintig procent korting scoren.

Xbox Game Pass23

  • A Short Hike (cloud, console, pc) - 3 augustus
  • Brofroce Forever (cloud, console, pc) - 8 augustus
  • Limbo (cloud, console, pc) - 9 augustus
  • Airborne Kindom (cloud, console, pc) - 10 augustus
  • Everspace 2 (cloud en Xbox Series X|S - 15 augustus

Welke van deze games ga jij zeker spelen?

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord