Trailer: The Wandering Village wandelt naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Stray Fawn Studio heeft vandaag goed nieuws. Niet alleen kunnen we eindelijk aan de slag met de grote Ocean Update. De game is nu ook onderdeel van de Xbox Game Pass catalogus. Laten we eens in dit nieuws duiken!

In mijn preview van The Wandering Village was ik razend enthousiast over deze unieke citybuilder en het wordt nog beter. De game zit al een tijdje in de Early Access en vandaag wordt de eerste grote update toegevoegd. De oceaan wacht op je en brengt nieuwe gevaren naar de game. Onbu kan goed zwemmen, maar slapen op zee zit er niet in. Naast een goede voorbereiding, biedt de oceaan toegang tot nieuwe materialen. Zo kun je vissen en het zoute water destilleren. Op de rug van Onbu kun je nu ook kelp laten groeien wat dan weer nodig is voor beter voedsel en medicatie voor onze vriendelijke reus. Verkennen is belangrijk in The Wandering Village en dat wordt niet vergeten. De oceaan ligt vol met scheepswrakken, maar huist ook gigantische wormen.

Vanaf vandaag is The Wandering Village ook onderdeel van de Game Pass catalogus en kun je de game via de Xbox consoles spelen. Mocht je hulp nodig hebben, dan hebben wij een guide van The Wandering Village met beginnerstips voor je klaar staan.

The Wandering Village is op 20 juli te spelen via de Xbox Game Pass voor pc en Xbox-consoles. De update wordt op dezelfde dag toegevoegd.

Bron: Stray Fawn Studio

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wandering Village

Series

-

Uitgever

Stray Fawn Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

14 september 2022

Ontwikkelaar

Stray Fawn Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord