Trailer: Stray Fawn Studio onthult The Wandering Village

Geplaatst:
Aangepast: 13 oktober 2020 16:38

Stray Fawn Studio heeft vandaag onthuld dat het bezig is met een nieuwe Kickstarter-project. The Wandering Village is een game waarbij je een beschaving op moet bouwen op de rug van een gigantisch wezen.

City-builders en simulatiegames zijn er inmiddels aardig wat, maar Stray Fawn Studio heeft met The Wandering Village toch een uniek concept in gedachte. De game speelt zich namelijk af op de rug van een reusachtig monster dat ronddoolt over de planeet. Een mysterieuze plant heeft zich gevestigd op de planeet en deze stoot giftige pollen af. Omdat de mensheid hier niet tegen bestand is, besluit een groepje het hogerop te zoeken en vinden zij hun redding op de rug van een vriendelijk, gigantisch beest. Om te kunnen overleven moeten zij een beschaving op zien te bouwen, terwijl ze ook de relatie met hun vervoersmiddels op een goed niveau moeten zien te houden. De onthullingstrailer van The Wandering Village toont de eerste beelden van de game, die voorzien is van een leuke art style.

Op dit moment heeft het Zwiterse Stray Fawn Studio nog geen releasedatum voor ogen. De Kickstarter-campagne voor deze game is vandaag van start gegaan. Je kunt The Wandering Village wel al toevoegen aan je wishlist op Steam.

Bron: Stray Fawn Studio
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wandering Village

Series

-

Uitgever

Stray Fawn Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One

Releasewindow

14 september 2022

Ontwikkelaar

Stray Fawn Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord