Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor januari

De PlayStation Plus games voor de maand januari zijn door PlayStation bekendgemaakt. We kunnen wel stellen dat PlayStation het jaar goed van start gaat met het weggeven van gratis games.

Het aanbod is lekker divers en bevat bijvoorbeeld de actievolle rpg Persona 5 Strikers. Een soort Dynasty Warriors-achtige game dat zich afspeelt in het Persona universum. Niet helemaal jouw ding? Wellicht kun je je dan beter vermaken met de sci-fi co-op shooter Deep Rock Galactic. De game debuteert direct als PlayStation Plus game op PlayStation consoles. Als laatst kun je ook nog driftend het nieuwe jaar van start gaan met Dirt 5. Deze arcade racer zorgt voor de nodige uurtjes raceplezier, mits je van racen houdt natuurlijk. Als je er snel bij bent kunt je nog Godfall: Challenger Edition, LEGO DC Super Villains en Mortal Shell gratis binnenhalen als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

onbekend

Persona 5 Strikers, Deep Rock Galactic en Dirt 5 zijn vanaf 4 januari tot en met 1 februari gratis te downloaden als je een PlayStation Plus lidmaatschap hebt.

BRON PlayStation

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?