Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 21 november 1995
  • Platformen Super Nintendo Entertainment System
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Donkey Kong Country 2 komt naar Nintendo Switch Online

Ook deze maand komen er weer nieuwe games naar Nintendo Switch Online. Ditmaal is het de beurt aan Donkey Kong Country 2.

Nadat afgelopen zomer Donkey Kong Country naar Nintendo Switch Online kwam, kan natuurlijk haar opvolger niet achterblijven. Nintendo heeft dan ook onthuld dat Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest naar de abonnementsdienst komt. De tweede Donkey Kong Country-game is echter niet de enige klassieke game die wordt toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Aan het SNES-gedeelte van de online dienst worden ook de puzzelgame Mario's Super Picross en de actiegame The Peace Keepers toegevoegd. De NES wordt deze maand echter ook niet vergeten. De actiegame S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team komt de line-up van de NES-games versterken.

Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest, Mario's Super Picross, The Peace Keepers en S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team worden vanaf 23 september toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?