The Lion's Song

  • Ontwikkelaar Mi'pu'mi Games
  • Eerste releasedatum 6 juli 2016
  • Platformen Pc , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Epic Games Store geeft The Lion's Song gratis weg

Er is weer een nieuwe gratis game gearriveerd in de Epic Games Store. The Lion's Song is vanaf nu een week lang gratis te downloaden.

Pine moet als gratis game in de Epic Games Store plaatsmaken voor een nieuwe gratis game: de narratieve avonturengame The Lion's Song. In deze game van uitgever en ontwikkelaar Mi'pu'mi' Games maken spelers een reis naar het begin van de twintigste eeuw. The Lion's Song draait om Oostenrijkse artiesten en wetenschappers waarbij elke episode van het verhaal de speler dichterbij hun persoonlijke worstelingen met creativiteit en inspiratie brengt. Er zijn vier episodes en elke episode richt zich op een ander persoon, zoals Wilma de muziekstudent. Elke keuze die spelers maken in die episodes heeft directe gevolgen op de verhaallijn in de andere episodes en bepaalt ook op het einde of de hoofdpersonen uiteindelijk hun succes behalen.

The Lion's Song is vanaf nu tot 20 mei om 17:00 gratis te downloaden in de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?