Downloadnieuws: Geen Xbox 360-games meer bij Xbox Games With Gold

Er gaat iets veranderen aan de gratis games die je via Xbox Games With Gold kunt krijgen. Binnenkort krijg je er namelijk geen Xbox 360-games meer bij.

De Games With Gold van juli zijn nog maar net aangekondigd, maar Microsoft komt met meer nieuws over de maandelijkse Games With Gold. Microsoft heeft namelijk aangekondigd dat er straks geen Xbox 360-games meer in de maandelijkse Games With Gold line-up te vinden zijn. Als reden hiervoor geeft Microsoft aan dat er simpelweg bijna geen Xbox 360-games meer over zijn om aan Games With Gold toe te voegen.

Vanaf oktober krijg je geen Xbox 360-games meer bij Games With Gold. De 360-games die voor 1 oktober zijn geclaimd, blijven wel gewoon beschikbaar.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?