Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Like a Dragon Gaiden lanceert op Game Pass

Xbox heeft wat Game Pass verrassingen voor ons in petto! Check hier welke titels naar de abonnementsdienst komen.

Ja, er gaan een aantal Japanse games verschijnen op Xbox Game Pass. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name lanceert op de dienst van Xbox en daarmee toont Xbox wederom dat de relatie met SEGA uitermate sterk is. Capcom mengt zich ook in de strijd en legt - naast het huidige Exoprimal - ook nog wat meer eieren in het mandje. Het zijn niet de minste games die binnenkort op Game Pass komen te verschijnen. Dit bericht staat in het teken van games die nog niet eerder aangekondigd waren voor Xbox Game Pass. Hier is de lijst:

  • Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - 26 september
  • Mineko’s Night Market - 26 oktober (Day One)
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - 9 november (Day One)
  • Like a Dragon: Ishin! - later dit jaar

Like a Dragon Gaiden Game Pass1

Heb jij een beetje zin in deze Japanse line-up? Laat het ons weten in de comments!

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?