Video: Gameplay en verhaal van Like a Dragon Gaiden getoond

Geplaatst:

De onthulling van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is goed ontvangen door de fans en daardoor trakteert SEGA op een uitgebreide video over de game, waarin het verhaal wordt uitgelegd en we gameplaybeelden te zien krijgen.

De ontwikkelaars zijn dankbaar voor de goede reacties en hebben daardoor besloten om toch wat meer van Like a Dragon Gaiden te tonen. Vooral het verhaal, dat draait om Kazuma Kiryu, staat centraal. Hij besluit om zijn eigen dood in scene te zetten en te verdwijnen, om zo zijn dierbaren te beschermen. Mocht je de eerste Yakuza games hebben gespeeld dan is dit de game die meer inzicht geeft in de persoonlijkheid van Kazamu Kiryu. In de trailer krijgen we te zien dat hij de taak krijgt om als beveiliger, met de naam Joryu, een smokkeloperatie te beschermen. Een eenvoudige taak, die uiteraard niet goed uitpakt.

Hoe dat het verhaal bepaald kun je in de video hieronder zien. Daarna wordt er namelijk wat gameplay getoond. Hierin zien we de Agent Style waarin je tijdens het vechten gebruikmaakt van verschillende gadgets. Terwijl de Yakuza Style vooral gaat over de manoeuvres uit het straatvechten. Om je vaardigheden te testen kun je in de arena allerlei vijanden in elkaar slaan. Om vervolgens tot rust te komen kun je het nachtleven ondergaan en minigames spelen.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name verschijnt op 9 november voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2023

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord