Downloadnieuws: Need for Speed: Hot Pursuit, BioShock: The Collection en Anime Maand

Geplaatst: 1 februari 2018 11:00
-

Het is donderdag en zoals gebruikelijk bekijken we dan het downloadnieuws van deze week. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Need for Speed: Hot Pursuit, BioShock: The Collection en de anime maand van de Xbox Live Marketplace.

Steam - Need for Speed: Hot Pursuit

Steam heeft een speciale promotie voor Need for Speed: Hot Pursuit. Deze game is namelijk tot 8 februari met maar liefst 75% korting te verkrijgen. In Need for Speed: Hot Pursuit probeer je zowel de beste politieagent als de meest gezochte bestuurder te worden. De game uit 2010 blijft nog steeds een fantastische Need for Speed-game, dus pak snel je kans!

PSN - BioShock: The Collection

Tot 8 februari is de collectie van BioShock met 60% korting via de PlayStation Store te krijgen. Met BioShock: The Collection haal je de eerste, tweede en derde game uit de reeks in huis. Daarnaast krijgt de speler ook alle singleplayeruitbreidingen bij deze aankoop en de Columbia's Finest DLC. Kortom, baan je weer een weg door de onderwaterstad Rapture met deze fikse korting.

XBL - Anime maand

Voor gamers die erg van anime houden en in het bezit zijn van een Xbox Live Gold abonnement, begint een topmaand. Tot 26 februari zijn namelijk verschillende games van verscheidene anime in de aanbieding. Zo zijn de games van Naruto deze week met hoge kortingen te verkrijgen, zoals: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 met 75% korting. De week daarna is Okami HD aan de beurt, waarna One Piece Burning Blood en Attack on Titan volgen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed: Hot Pursuit

Ontwikkelaar:

Criterion Studios

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

18 november 2010

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii

Lees meer