Downloadnieuws: Nieuwe retro games te spelen met Nintendo Switch Online

Geplaatst: 17 maart 2023 09:00

Nintendo liet onlangs weten dat er vier nieuwe NES-, SNES- en Game Boy games toe worden gevoegd aan Nintendo Switch Online. De games zijn vanaf nu al te spelen.

Het gaat om de Game Boy games Kirby's Dreamland 2 en Burgertime Deluxe, de SNES game Side Pocket en de NES game Xevious. Als je de games graag wil spelen, heb je geen Nintendo Switch Online Expansion Pack abonnement nodig. Sinds vorige maand is Nintendo begonnen met het toevoegen van Game Boy games aan de Nintendo Switch Online catalogus. Een van de eerste Game Boy games die zich bij de line-up voegden, was Metroid Fusion. Op dit moment is Kirby's Dreamland 2 waarschijnlijk wel de meest populaire naam in het aanbod.

De nieuwe Game Boy-, SNES- en NES games zijn vanaf nu te spelen met je Nintendo Switch Online abonnement.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord