Downloadnieuws: Metroid Fusion komt naar Nintendo Switch Online

Geplaatst:

Nog niet zo lang geleden werd aangekondigd dat GameBoy- en GB Advance-games naar Nintendo Switch Online zouden komen. We weten in ieder geval dat er één nieuwe game wordt toegevoegd, namelijk Metroid Fusion.

Metroid Fusion is een metroidvania-game die uitgebracht werd in 2002 voor de Game Boy Advance. Het heeft een wat duister narratief. Samus is geïnfecteerd door een parasiet die de vaardigheden kan imiteren van elk wezen dat het infecteert. Gelukkig vindt onze premiejager net op tijd een vaccinatie, maar de infectie verspreid zich over het onderzoeksstation. Samus is wellicht verzwakt, maar zij moet ervoor zorgen dat de parasieten worden verwoest. Ze heeft een enorm arsenaal tot haar beschikking, maar ze moet nog steeds uitkijken voor SA-X: een niet te stoppen parasiet die zich voordoet als Samus.

Metroid Fusion lanceerde destijds tegelijkertijd met een andere game die recent een remaster heeft ontvangen. Check hier onze review van Metroid Prime Remastered.

Metroid Fusion is te downloaden vanaf 9 maart via Nintendo Switch Online.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metroid Fusion

Series

Metroid

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy Advance

Releasedatum

17 november 2002

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord