Downloadnieuws: Pak gratis Splinter Cell: Chaos Theory mee

Geplaatst:

Als je gek bent op gratis games, dan kun je nu je slag slaan. Ubisoft geeft namelijk gratis de pc-game Splinter Cell: Chaos Theory weg via hun online store.

Het is feest bij Ubisoft, want zij vieren hun 35-jarig bestaan. Dit laten ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en zo kan het dat je tot voor kort gratis de Assassin's Creed Chronicles Trilogy kon claimen. Inmiddels heeft de trilogie plaatsgemaakt voor een andere game. Momenteel kun je je digitale gamecollectie namelijk uitbreiden met Splinter Cell: Chaos Theory. De game verscheen in 2005 en werd zeer goed ontvangen door het publiek. Ubisoft werkt al een tijdje aan een nieuwe Splinter Cell-game. Vorig jaar kwam creative director van Splinter Cell Maxime Beland weer terug op het oude nest. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan kun je dus aan de slag gaan met deze golden oldie.

Je kunt Splinter Cell: Chaos Theory voorlopig nog voor niks aan je library toevoegen. De game is namelijk tot 25 en met 25 november gratis binnen te halen.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

Series

Splinter Cell

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS

Releasedatum

21 maart 2005

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord