Downloadnieuws: PlayStation Plus games van december zijn bekend

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend. Ook deze maand krijg je een PlayStation 5-game en twee PlayStation 4-games gratis bij je abonnement.

Het is nog niet officieel aangekondigd, maar we zijn er vrij zeker van dat dit de drie gratis PlayStation Plus-games zijn van de maand december. Volgens een inmiddels verwijderde tweet van het Duitse twitterkanaal van PlayStation kunnen fans met een PS Plus-abonnement volgende maand genieten van de Challenger Edition van Godfall voor de PlayStation 5. Voor de PlayStation 4 krijg je de games LEGO DC Super-Villains en Mortal Shell gratis. Deze games zijn vanaf 7 december beschikbaar. Je hebt dus nog even de tijd om de PlayStation Plus-games van november in huis te halen.

Momenteel krijg je Knockout City, First Class Trouble en Kingdoms of Amateur: Re-Reckoning nog bij je PS Plus-abonnement. Vanaf 7 december krijg je Godfall, LEGO DC Super-Villains en Mortal Shell er gratis bij.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?