Downloadnieuws: PlayStation Plus games van december zijn bekend

Geplaatst:

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend. Ook deze maand krijg je een PlayStation 5-game en twee PlayStation 4-games gratis bij je abonnement.

Het is nog niet officieel aangekondigd, maar we zijn er vrij zeker van dat dit de drie gratis PlayStation Plus-games zijn van de maand december. Volgens een inmiddels verwijderde tweet van het Duitse twitterkanaal van PlayStation kunnen fans met een PS Plus-abonnement volgende maand genieten van de Challenger Edition van Godfall voor de PlayStation 5. Voor de PlayStation 4 krijg je de games LEGO DC Super-Villains en Mortal Shell gratis. Deze games zijn vanaf 7 december beschikbaar. Je hebt dus nog even de tijd om de PlayStation Plus-games van november in huis te halen.

Momenteel krijg je Knockout City, First Class Trouble en Kingdoms of Amateur: Re-Reckoning nog bij je PS Plus-abonnement. Vanaf 7 december krijg je Godfall, LEGO DC Super-Villains en Mortal Shell er gratis bij.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord