Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van juli onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 14 juli 2022 09:13

De PlayStation Plus-games van juli zijn onthuld. Er komen drie gratis games naar de abonnementsdienst, maar er worden er ook een hoop toegevoegd aan de catalogus van PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium.

Eind vorige maand kwam leaker Billbil-kun met een gelekte PlayStation Plus line-up van juli. Inmiddels zijn de PlayStation Plus-games van juli officieel aangekondigd door Sony en kunnen we zien dat de leaker het, na een winstreak van bijna een jaar, niet bij het juiste eind had. Via het PlayStation Blog laat Sony namelijk weten dat PlayStation Plus Essential-leden en leden met een duurder abonnement vanaf 19 juli namelijk aan de slag kunnen met Stray. Deze avonturengame waarin je de rol aanneemt van een kat, komt ook op die datum uit en is dus op release direct te spelen via PS Plus. Daarnaast kun je ook aan de slag met de uitbreiding Final Fantasy VII Remake Intergrade. Tot slot komt er nog een game van Square Enix naar PlayStation Plus. De game die de line-up van deze maand compleet maakt, is de actiegame Marvel's Avengers. Dat is echter niet het enige nieuws omtrent PlayStation Plus. Als je namelijk een PlayStation Plus Extra-abonnement of PlayStation Plus Premium-abonnement hebt, kun je genieten van een uitgebreide bibliotheek aan gratis games. Deze maand komen daar Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed IV Black Flag, Assassin’s Creed Rogue Remastered, Assassin’s Creed Freedom, Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Saints Row IV: Re-Elected, Saints Row Gat out of Hell, Spirit of the North: Enhanced Edition, Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure, Jumanji The Video Game, Paw Patrol on a Roll! en ReadySet Heroes bij. Heb je een PlayStation Plus Premium abonnement, het duurste abonnement, dan kun je vanaf 19 juli ook No Heroes Allowed! en LocoRoco Midnight Carnival spelen.

PlayStation Plus juli 2022

De nieuwe PlayStation Plus-games zijn vanaf 19 juli beschikbaar.

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

BlueTwelve Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord