Crash Bandicoot 4: It's About Time

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Leak: Dit zijn de PlayStation Plus-games van juli

De gratis PlayStation Plus-games van juli zijn gelekt. De line-up van komende maand is wederom onthuld door dezelfde leaker die de voorgaande maanden succesvol te vroeg naar buiten had gebracht.

Elke maand krijg je bij je PlayStation Plus-abonenement een handjevol games die je gratis kunt gaan spelen. Elke maand worden deze games onthuld door Sony PlayStation zelf, maar sinds september vorig jaar heeft een leaker die zichzelf Billbil-kun noemt het voor elkaar gekregen om elke maand de line-up vroegtijdig naar buiten te brengen. Zo heeft hij onder andere ook op juiste wijze de PlayStation Plus-games van juni weten te voorspellen. Ook voor volgende maand weet Billbil-kun al welke games we kunnen verwachten. Hij heeft namelijk onlangs naar buiten gebracht dat Crash Bandicoot 4: It's About Time, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan en Arcadegeddon volgende maand gratis te spelen zijn via PlayStation Plus. Gezien Billbil-kun al maanden de PlayStation Plus-games vroegtijdig gelekt heeft en het tot nu toe altijd bij het rechte eind heeft gehad, kunnen we er vanuit gaan dat de line-up hetzelfde wordt als voorspeld. De officiële aankondiging van de PlayStation Plus-games vindt later deze week plaats en dan weten we het zeker.

Man of Medan14

De gratis PlayStation Plus-games zijn te spelen vanaf het PlayStation Plus Essential-abbonement en hoger.

BRON VGC

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?