Leak: Dit zijn de PlayStation Plus-games van juli

Geplaatst:
Aangepast: 27 juni 2022 11:02

De gratis PlayStation Plus-games van juli zijn gelekt. De line-up van komende maand is wederom onthuld door dezelfde leaker die de voorgaande maanden succesvol te vroeg naar buiten had gebracht.

Elke maand krijg je bij je PlayStation Plus-abonenement een handjevol games die je gratis kunt gaan spelen. Elke maand worden deze games onthuld door Sony PlayStation zelf, maar sinds september vorig jaar heeft een leaker die zichzelf Billbil-kun noemt het voor elkaar gekregen om elke maand de line-up vroegtijdig naar buiten te brengen. Zo heeft hij onder andere ook op juiste wijze de PlayStation Plus-games van juni weten te voorspellen. Ook voor volgende maand weet Billbil-kun al welke games we kunnen verwachten. Hij heeft namelijk onlangs naar buiten gebracht dat Crash Bandicoot 4: It's About Time, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan en Arcadegeddon volgende maand gratis te spelen zijn via PlayStation Plus. Gezien Billbil-kun al maanden de PlayStation Plus-games vroegtijdig gelekt heeft en het tot nu toe altijd bij het rechte eind heeft gehad, kunnen we er vanuit gaan dat de line-up hetzelfde wordt als voorspeld. De officiële aankondiging van de PlayStation Plus-games vindt later deze week plaats en dan weten we het zeker.

Man of Medan14

De gratis PlayStation Plus-games zijn te spelen vanaf het PlayStation Plus Essential-abbonement en hoger.

Bron: VGC
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord