God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Gerucht: PlayStation Plus-games juni mogelijk gelekt

De games die in juni naar PlayStation Plus komen zijn mogelijk al gelekt. Spaanse website Areajugonen beweert de line-up al te weten.

In mei konden abonnees met PlayStation Plus Fifa 22, Curse of the Dead Gods en Tribes of Midgard downloaden. De games van juni zijn tot nu toe nog niet aangekondigd, maar volgens Areajugonen vormen God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker en Nickelodeon All-Star Brawl de line-up. Of deze line-up ook echt zo is kan niet met alle zekerheid gezegd worden.

God of War PC Kratos en Atreus

Sony heeft zelf nog niets officieel aangekondigd dus lees dit bericht met een korrel zout. Zodra de officiële PlayStation Plus line-up bekend is lees je het natuurlijk hier op de site.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?