Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van oktober bekendgemaakt

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekendgemaakt. We kunnen over een paar dagen weer drie nieuwe gratis games spelen.

PlayStation Plus-leden kunnen zich verheugen op drie nieuwe games in de line-up van oktober: The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 en Weird West. The Callisto Protocol is een third-person survival horror-game die zich afspeelt op Jupiters maan Callisto, waar spelers moeten ontsnappen uit een gevangenis die wordt overspoeld door monsterlijke wezens. In Farming Simulator 22 kunnen spelers boerderijen bouwen en beheren in verschillende omgevingen, met meer dan 400 echte landbouwmachines en gereedschappen. Weird West biedt een duistere fantasieversie van het Wilde Westen, waarin spelers door een sandbox-wereld navigeren. PlayStation Plus-leden kunnen de games van september, Saints Row, Black Desert - Traveler Edition en Generation Zero, tot 2 oktober bemachtigen.

The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 en Weird West zijn allemaal verkrijgbaar van 3 oktober tot 6 november. Vanaf 6 september had sony de prijzen van het PlayStation Plus-abonnement verhoogd.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?