Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van oktober bekendgemaakt

Geplaatst:

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekendgemaakt. We kunnen over een paar dagen weer drie nieuwe gratis games spelen.

PlayStation Plus-leden kunnen zich verheugen op drie nieuwe games in de line-up van oktober: The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 en Weird West. The Callisto Protocol is een third-person survival horror-game die zich afspeelt op Jupiters maan Callisto, waar spelers moeten ontsnappen uit een gevangenis die wordt overspoeld door monsterlijke wezens. In Farming Simulator 22 kunnen spelers boerderijen bouwen en beheren in verschillende omgevingen, met meer dan 400 echte landbouwmachines en gereedschappen. Weird West biedt een duistere fantasieversie van het Wilde Westen, waarin spelers door een sandbox-wereld navigeren. PlayStation Plus-leden kunnen de games van september, Saints Row, Black Desert - Traveler Edition en Generation Zero, tot 2 oktober bemachtigen.

The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 en Weird West zijn allemaal verkrijgbaar van 3 oktober tot 6 november. Vanaf 6 september had sony de prijzen van het PlayStation Plus-abonnement verhoogd.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord