Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor april zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor april bekendgemaakt. Er zitten volgende maand weer een aantal mooie titels tussen.

PlayStation Plus-abonnees kunnen nog even aan de slag met de PlayStation Plus-games van maart, maar Sony heeft vandaag onthuld dat de PlayStation Plus-games van volgende maand alweer om de hoek staan. In april kunnen PlayStation Plus-abonnees drie games spelen: Days Gone, Oddworld: Soulstorm en Zombie Army 4: Dead War. Days Gone is een open wereld zombiegame waar spelers als premiejager Deacon St. John moeten zien te overleven in een wereld die is verwoest door een pandemie van hersenloze Freakers. De andere overgebleven mensen zijn vaak echter ook niet een pretje om tegen te komen. Oddworld: Soulstorm komt op 6 april uit en behoort dus ook tot de PlayStation Plus-games die tijdelijk gratis te spelen zijn. In deze platformer is het aan de hoofdpersoon Abe om zijn ras, de mudokons, te redden van slavernij. Als laatste kunnen spelers aan de slag met Zombie Army 4: Dead War. Deze shooter speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en het is aan spelers om de mensheid te redden van Hitlers zombiehordes.

onbekend

Oddworld: Soulstorm, Days Gone en Zombie Army 4: Dead War zijn alle drie vanaf 6 april tot en met 3 mei te downloaden via de PlayStation Store. Days Gone en Zombie Army 4: Dead War zijn beschikbaar voor de PlayStation 4 en Oddworld: Soulstorm is alleen downloadbaar voor de PlayStation 5. De Xbox Games With Gold van april waren vandaag ook onthuld.

BRON Sony

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?