Trailer: Releasedatum Oddworld: Soulstorm bekendgemaakt

Geplaatst: 26 februari 2021 00:20
-

De State of Play van Sony bood ook een podium voor Oddworld: Soulstorm. Hierbij lag de focus vooral op het feit dat de game niet heel lang meer op zich laat wachten.

Uitgever Oddworld Inhabitants heeft in de afgelopen paar jaar veel prijsgegeven van haar nieuwste game. Zo werden recent nog gameplaybeelden onthuld van Oddworld: Soulstorm en kreeg Soulstorm ook een nieuwe trailer tijdens The Game Awards. Toch bleef bij het vertonen van al die beelden telkens een concrete releasedatum uit, maar deze is nu dan eindelijk tijdens de State of Play-presentatie van Sony bekendgemaakt. Daarnaast vertelt creative director Lorne Lanning tijdens de gameplaybeelden het één en ander over de game. Zo vertelt hij onder meer dat ze extra diepte hebben gebracht in de game door het gebruik van wat zij noemen 2.9D. Ook kun je de hartslag van Abe voelen door de haptic feedback van de DualSense controller.

Oddworld: Soulstorm verschijnt op 6 april voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oddworld: Soulstorm

Ontwikkelaar:

Oddworld Inhabitants

Uitgever:

Oddworld Inhabitants

Release:

6 april 2021

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord