Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Oddworld: Soulstorm

  • Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants
  • Eerste releasedatum 6 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Oddworld: Soulstorm bekendgemaakt

De State of Play van Sony bood ook een podium voor Oddworld: Soulstorm. Hierbij lag de focus vooral op het feit dat de game niet heel lang meer op zich laat wachten.

Uitgever Oddworld Inhabitants heeft in de afgelopen paar jaar veel prijsgegeven van haar nieuwste game. Zo werden recent nog gameplaybeelden onthuld van Oddworld: Soulstorm en kreeg Soulstorm ook een nieuwe trailer tijdens The Game Awards. Toch bleef bij het vertonen van al die beelden telkens een concrete releasedatum uit, maar deze is nu dan eindelijk tijdens de State of Play-presentatie van Sony bekendgemaakt. Daarnaast vertelt creative director Lorne Lanning tijdens de gameplaybeelden het één en ander over de game. Zo vertelt hij onder meer dat ze extra diepte hebben gebracht in de game door het gebruik van wat zij noemen 2.9D. Ook kun je de hartslag van Abe voelen door de haptic feedback van de DualSense controller.

Oddworld: Soulstorm verschijnt op 6 april voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?