Oddworld: Soulstorm

  • Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants
  • Eerste releasedatum 6 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Oddworld: Soulstorm uitgebracht met nieuwe trailer

Oddworld: Soulstorm is vandaag uitgebracht. Om dit te vieren is er een lanceringstrailer gedeeld die onder andere nieuwe gameplaybeelden toont.

In de action-adventure platformer Oddworld: Soulstorm gaat het avontuur van Abe verder dat ooit is begonnen in Oddworld: New 'N Tasty. Abe is inmiddels getransformeerd van een onschuldige Mudokon tot een held die de wereld probeert te redden van de Glukkons. De gameplay draait vooral om platformen, maar kent ook RPG-elementen zoals een crafting-systeem voor de vele gadgets die Abe nodig heeft voor zijn reis.

Oddworld: Soulstorm is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. De PlayStation 5-versie van Oddworld: Soulstorm is deze maand gratis voor PlayStation Plus-leden.

BRON Oddworld Inhabitants

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?