Oddworld: Soulstorm

  • Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants
  • Eerste releasedatum 6 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden van Oddworld: SoulStorm

De PlayStation 5-showcase toonde vanavond exclusieve gameplaybeelden van Oddworld: Soulstorm. De game is een vervolg op het voorgaande deel Oddworld: New 'n' Tasty.

In Oddworld: Soulstorm kruip je weer in de huid van Abe. Echter is Abe een ongewilde tranformatie begaan door een nieuw soort machine. Het verhaal gaat verder waar New 'n' Tasty is geëindigd, waardoor je weer opnieuw het Oddworld-universum kan verkennen. Dankzij de nieuwe engine van PlayStation 5 gaat de game echter een stuk vernieuwder aanvoelen en zijn de unieke wezens van Oddworld nog beter uitgewerkt.

Oddworld: Soulstorm wordt ergens dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en pc.

BRON PlayStation 5

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?