Trailer: Nieuwe beelden van Oddworld: Soulstorm

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2021 15:02

Er zijn nieuwe beelden getoond van Oddworld: Soulstorm tijdens de Future Game Show afgelopen donderdag. De game wordt verwacht in april.

De nieuwe beelden van de game laten onder andere zien op hoeveel verschillende manieren je jouw vrienden kwijt kunt raken in de game. Ontwikkelaar Lorne Lanning praat ons door de vijf minuten durende demo heen. We zien de klassieke wereld van Oddworld, maar dan met veel meer 3D camerawerk dan in de laatste remake die door het team werd gemaakt. Daarnaast krijgen we ook alvast iets te zien van het crafting systeem in Oddworld: Soulstorm, dat je meerdere manieren biedt om door een level heen te komen. Als je echter speelt zoals Lanning, merk je in plaats daarvan op hoeveel verschillende manieren je jouw geredde vrienden toch de dood in kunt jagen.

Oddworld: Soulstorm staat gepland voor april 2021.

Bron: Future Games Show

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oddworld: Soulstorm

Series

Oddworld

Uitgever

Oddworld Inhabitants

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

6 april 2021

Ontwikkelaar

Oddworld Inhabitants

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord