Oddworld: Soulstorm

  • Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants
  • Eerste releasedatum 6 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Oddworld: Soulstorm gameplay onthuld

Er is nieuwe Oddworld: Soulstorm gameplay verschenen. Dit nieuwe beeldmateriaal kwam voor in de trailer aanwezig tijdens de Epic Games Store Spring Showcase.

De trailer wordt van commentaar voorzien van de ontwikkelaars bij Oddworld Inhabitants. Ze vertellen over de grauwe plek die de wereld van Oddworld geworden is. Passend bij het droevige commentaar zien we onze protagonist, die we kennen als jaren 90 game-icoon Abe, op diverse wijzen geslacht worden. Of het nou explosieven zijn of grote spikes, Oddworld: Soulstorm heeft wat akelige verrassingen. Oddworld: Soulstorm introduceert een nieuwe mechanic voor de serie, namelijk crafting. Abe moet vele gadgets gebruiken in zijn reis om te overleven en een paar daarvan zien we in de trailer. Bekijk hier de nieuwe gameplaybeelden van Oddworld: Soulstorm. Bekijk hier de Oddworld: Soulstorm trailer tijdens de Game Awards.

Oddworld: Soulstorm is beschikbaar in de lente van 2021 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Epic Games Store

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?