Trailer: Oddworld: Soulstorm gameplay onthuld

Geplaatst: 11 februari 2021 22:05
Aangepast: 11 februari 2021 22:05
-

Er is nieuwe Oddworld: Soulstorm gameplay verschenen. Dit nieuwe beeldmateriaal kwam voor in de trailer aanwezig tijdens de Epic Games Store Spring Showcase.

De trailer wordt van commentaar voorzien van de ontwikkelaars bij Oddworld Inhabitants. Ze vertellen over de grauwe plek die de wereld van Oddworld geworden is. Passend bij het droevige commentaar zien we onze protagonist, die we kennen als jaren 90 game-icoon Abe, op diverse wijzen geslacht worden. Of het nou explosieven zijn of grote spikes, Oddworld: Soulstorm heeft wat akelige verrassingen. Oddworld: Soulstorm introduceert een nieuwe mechanic voor de serie, namelijk crafting. Abe moet vele gadgets gebruiken in zijn reis om te overleven en een paar daarvan zien we in de trailer. Bekijk hier de nieuwe gameplaybeelden van Oddworld: Soulstorm. Bekijk hier de Oddworld: Soulstorm trailer tijdens de Game Awards.

Oddworld: Soulstorm is beschikbaar in de lente van 2021 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Epic Games Store
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oddworld: Soulstorm

Ontwikkelaar:

Oddworld Inhabitants

Uitgever:

Oddworld Inhabitants

Release:

6 april 2021

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord