Trailer: Oddworld: Soulstorm trailer tijdens de Game Awards

Geplaatst: 11 december 2020 03:45
Aangepast: 11 december 2020 03:46
-

Oddworld: Soulstorm kreeg tijdens de Game Awards 2020 een nieuwe gameplay trailer. De game werd tijdens het PS5 evenement afgelopen zomer onthuld.

Oddworld: Soulstorm is de tweede game in de serie, die Abe the Mudokon volgt. Abe is nogal een pechvogel die geboren is op de bodem van de voedselketen. Hij en zijn soortgenoten werken dag in dag uit op de Rupture Farms, de grootste vleesfabriek ter wereld. Abe probeert te ontsnappen en een revolutie te ontketenen tegen de fabriek en zijn eigenaar. Je bouwt samen met Abe een eigen leger op, door zoveel mogelijk soortgenoten te redden van de verschrikkelijke fabriek.

Oddworld: Soulstorm komt uit in de lente van 2021.

Bron: The Game Awards

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oddworld: Soulstorm

Ontwikkelaar:

Oddworld Inhabitants

Uitgever:

Oddworld Inhabitants

Release:

6 april 2021

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord