Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Oddworld: Soulstorm

  • Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants
  • Eerste releasedatum 6 april 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Oddworld: Soulstorm trailer tijdens de Game Awards

Oddworld: Soulstorm kreeg tijdens de Game Awards 2020 een nieuwe gameplay trailer. De game werd tijdens het PS5 evenement afgelopen zomer onthuld.

Oddworld: Soulstorm is de tweede game in de serie, die Abe the Mudokon volgt. Abe is nogal een pechvogel die geboren is op de bodem van de voedselketen. Hij en zijn soortgenoten werken dag in dag uit op de Rupture Farms, de grootste vleesfabriek ter wereld. Abe probeert te ontsnappen en een revolutie te ontketenen tegen de fabriek en zijn eigenaar. Je bouwt samen met Abe een eigen leger op, door zoveel mogelijk soortgenoten te redden van de verschrikkelijke fabriek.

Oddworld: Soulstorm komt uit in de lente van 2021.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?