Downloadnieuws: PlayStation Plus introduceert PS5 Game Streaming

Geplaatst:

De maand juni belooft veel goeds voor de abonnees van PlayStation Plus. Naast PlayStation Plus Game Catalog is er een update vrijgegeven over PS5 Game Streaming.

Ja, want wat is PS5 Game Streaming nou precies? Voor PlayStation Plus Premium abonnees wordt het binnenkort mogelijk om PS5-games te streamen via de cloud. Zowel games van de PlayStation Plus Game Catalog als de games die abonnees digitaal bezitten worden hierbij inbegrepen. Wanneer deze feature lanceert, kunnen PlayStation Plus Premium abonnees vanaf hun PlayStation 5 meteen beginnen met gamen, zonder de lange downloadtijden te moeten verduren. Een releasedatum voor deze update is echter nog niet gegeven. Ga jij gebruiken maken van PS5 Game Streaming? Je kunt het nu in ieder geval al doen met een klein clubje PS3- en PS4-games.

Naast het nieuwtje over het streamen is de PlayStation Plus Game Catalog voor de maand juni onthuld. Een aantal bekende games staan ertussen, zoals Rogue Legacy 2, waarvan onlangs bekend werd gemaakt dat de desbetreffende indiegame naar de PlayStation-consoles zou komen. De grote klapper van deze maand draagt de naam Far Cry 6. Echter, je moet Inscryption zeker oppakken als je dat nog niet gedaan had, want dat is een meesterwerk. Dit zijn alle games die worden toegevoegd:

  • Far Cry 6 - PS4/PS5
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - PS4/PS5
  • Rogue Legacy 2 - PS4/PS5
  • Inscryption - PS4/PS5
  • Soulstice - PS5
  • Tacoma - PS4
  • Deus Ex: Mankind Divided - PS4
  • Killing Floor 2 - PS4

PlayStation Plus Game Catalog juni

Vanaf 20 juni kun je de bovenstaande titel downloaden via PlayStation Plus. Zitten er games tussen die jou tof lijken? Laat het ons weten!

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord