Downloadnieuws: Pokémon Stadium komt naar Nintendo Switch

-

Het is één van de meest geliefde games uit het Nintendo 64-tijdperk: Pokémon Stadium. Binnenkort is de simulatiegame te spelen via Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

In Pokémon Stadium kun je aan de slag met de eerste generatie Pokémon. De simulatiegame schotelt intense gevechten voor, waarin je tactisch sterke beslissingen moet maken om als winnaar uit de bus te stappen. Er zijn vier cups die je kan betreden in Stadium Mode. Als je op zoek bent naar een uitdaging, kun je jezelf testen in het Gym Leader Castle. Je kunt op verschillende manieren met je vrienden spelen. Zo kun je elkaar te lijf gaan in onlinegevechten voor vier spelers, maar je kan ook casual lekker minigames spelen met alle gevolgen van dien. Ja, want wie speelt er nou minigames zonder uit zijn/haar slof te schieten?

Om Pokémon Stadium op de Nintendo Switch te spelen heb je Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket nodig.

Pokémon Stadium is nu beschikbaar voor de Nintendo 64. Op 12 april komt de actievolle simulatiegame naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Stadium

Ontwikkelaar:

HAL Laboratory

Uitgever:

Nintendo

Release:

7 april 2000

Reviewscore:

-

Platforms:

N64
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord