Downloadnieuws: Quantum Break is terug op Game Pass

Geplaatst:

Een populaire titel maakt zijn rentree op zowel Xbox Game Pass als PC Game Pass. Quantum Break is weer te vinden in de downloadbare bibliotheek van Xbox.

Nu vraag je je wellicht af: waarom werd Quantum Break er überhaupt vanaf gehaald? Goede vraag, trouwe lezer. Dit heeft te maken met de licentieproblemen die om de hoek kwamen kijken. Niet alle licenties waren op orde en moesten worden vervangen/verlengd. Dit is uiteindelijk door de relevante partijen geregeld, maar doordat er wat tijd bij nodig was, moest Quantum Break tijdelijk verwijderd worden van Xbox Game Pass. De actiegame is echter terug en de reacties zijn positief. Eerder dit jaar werd er vol lof gesproken over Quantum Break. Men ziet namelijk graag een vervolg op Quantum Break verschijnen.

Check hier onze review van Quantum Break.

Quantum Break is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quantum Break

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

5 april 2016

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord