Quantum Break-acteur ziet graag vervolg verschijnen

Geplaatst: 16 januari 2023 20:05

Een opleving in de Twitter-wandelgangen van de maandagochtend. Er is namelijk gesproken over de liefde rondom Quantum Break.

Journalist Jez Corden is bekend van zijn werk bij Windows Central, maar hij gebruikt zijn Twitter ook regelmatig om zijn eigen persoonlijke voorkeuren met de wereld te delen. Zo zei hij vrij simpel dat ze Quantum Break terug moeten brengen. Shawn R. Ashmore, die de rol van de protagonist 'Jack Joyce' invulde, sprong gretig in op de convo. Sindsdien staat de Twitter-tijdlijn in het thema van Quantum Break. Veel liefde wordt er verklaard richting de game en er wordt gehoopt op een vervolg. Xbox wordt vaak betrokken bij die openbaringen, aangezien de originele Quantum Break een Xbox One-exclusieve game was. De acteur krijgt ook bijval van niet de minste naam in gameland: Sam Lake. Hij is een schrijver en creative lead bij Remedy Games. Hij heeft uiteraard gewerkt aan Quantum Break, maar ook Control, Max Payne en Alan Wake behoren tot zijn indrukwekkend portfolio.

Bekijk hier onze review van Quantum Break.

Quantum Break is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quantum Break

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

5 april 2016

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord