Check hier alle The Game Awards 2023 content

Teardown

  • Ontwikkelaar Tuxedo Labs
  • Eerste releasedatum 21 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Simulatie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Teardown en meer naar PlayStation Plus

Ook deze maand worden er nieuwe games toegevoegd aan PlayStation Plus. Onder andere Teardown komt de line-up versterken.

De PlayStation Plus gamecatalogus voor november wordt uitgebreid met een diverse line-up, waaronder Teardown, een avontuur over sloopkraken dat nu beschikbaar is voor Extra- en Premium-leden, en andere titels die eind deze maand toegankelijk zijn. Teardown biedt een volledig vernietigbare omgeving voor creatieve overvallen, terwijl Dragon's Dogma: Dark Arisen een actie-RPG-ervaring biedt met diepgaande gevechten en een uitgestrekte open wereld. Andere titels die aan de catalogus worden toegevoegd, zijn Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On, Dead Island: Riptide Definitive Edition, Superliminal, Eiyuden Chronicle: Rising, Nobunaga's Ambition: Taishi, Grandia, Jet Moto, Up, Klonoa Phantasy Reverie Series en PaRappa the Rapper 2.

Teardown is vanaf nu beschikbaar via PlayStation Plus. De andere games komen 21 november.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?