Downloadnieuws: Vier nieuwe games in februari naar PlayStation Now

Geplaatst: 1 februari 2022 11:52
Aangepast: 1 februari 2022 11:52

Ook de maand februari brengt nieuwe games naar PlayStation Now. Komende maand worden er vier nieuwe games speelbaar via de dienst.

Tussen de PlayStation Now-games van januari zaten een aantal bekende titels. In februari komen er wederom nieuwe games naar de dienst. Sony maakte via een blog bekend dat we aankomende maand vier nieuwe games op PlayStation Now kunnen verwelkomen. De eerste game is Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition. Deze opgepoetste versie van de klassieker uit 2002 is vanaf vandaag beschikbaar. Daarnaast komen ook de managementgame Little Big Workshop, de strategiegame Through the Darkest of Times en de chaotische puzzelgame Death Squared naar PlayStation Now.

Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition, Little Big Workshop, Through the Darkest of Times en Death Squared zijn vanaf vandaag beschikbaar via PlayStation Now.

Bron: Sony PlayStation.
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord