Downloadnieuws: Vier nieuwe games in februari naar PlayStation Now

Ook de maand februari brengt nieuwe games naar PlayStation Now. Komende maand worden er vier nieuwe games speelbaar via de dienst.

Tussen de PlayStation Now-games van januari zaten een aantal bekende titels. In februari komen er wederom nieuwe games naar de dienst. Sony maakte via een blog bekend dat we aankomende maand vier nieuwe games op PlayStation Now kunnen verwelkomen. De eerste game is Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition. Deze opgepoetste versie van de klassieker uit 2002 is vanaf vandaag beschikbaar. Daarnaast komen ook de managementgame Little Big Workshop, de strategiegame Through the Darkest of Times en de chaotische puzzelgame Death Squared naar PlayStation Now.

Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition, Little Big Workshop, Through the Darkest of Times en Death Squared zijn vanaf vandaag beschikbaar via PlayStation Now.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?