Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Deze games komen naar PlayStation Now

De maand januari brengt een aantal games naar PlayStation Now. De dienst van PlayStation wordt onder meer aangevuld met Mortal Kombat 11.

Het jaar gaat goed van start voor mensen die een PlayStation Now abonnement hebben. Zoals iedere maand, kwamen ook in december een aantal games naar PlayStation Now. Voor je het weet zijn de feestdagen aan je voorbij gevlogen en heeft PlayStation alweer de volgende collectie games voor je in petto. Deze maand wordt de bibliotheek aangevuld met Mortal Kombat 11, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Fury Unleashed, Unturned, Super Time Force Ultra en Kerbal Space Program: Enhanced Edition. Als je tijdens de kerstvakantie je backlog helemaal hebt weggewerkt, dan heb je deze maand dus weer genoeg om te spelen. Toch niet helemaal je cup of tea? Dan kun je natuurlijk altijd nog even checken of de PlayStation Plus games van januari wel in je straatje passen.

onbekend

Mocht het zo zijn dat je het aanbod wat vind tegenvallen, dan is er wellicht nog hoop. Het gerucht gaat dat PlayStation bezig is met een Xbox Games Pass tegenhanger.

BRON PlayStation

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?