Downloadnieuws: De PlayStation Now-games voor december zijn hier

Geplaatst:

Ook in deze feestelijke maand kunnen PlayStation Now-leden weer een aantal nieuwe titels uitpakken. Er staat wederom een mengelmoes van games in de startblokken.

De PlayStation Now-bibliotheek evolueert zich iedere maand weer. Ook in de koude decembermaand kunnen leden van de dienst met een aantal nieuwe games aan de slag. De eerste game in het rijtje is Grand Theft Auto III: The Definitive Edition. Deze game was onderdeel van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition en wordt nu los op de abonnementsdienst van Sony aangeboden. Dit is niet de eerste keer dat een titel uit die collectie apart verschijnt. Eerder kwam Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition naar Xbox Game Pass. Wees er echter wel snel bij, want deze titel is slechts speelbaar tot 31 januari 2022. Ook de Final Fantasy-trein is nog niet bij de eindbestemming aangekomen. Deze maand komt de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ook naar PlayStation Now. Daar blijft het echter niet bij. John Wick Hex, de actievolle strategiegame van Mike Bithell, voegt zich tevens toe aan de line-up. Ten slotte sluit de chaotische multiplayer arcadetitel Spitlings het jaar af. Met wat alcohol in je lijf en een paar maten in huis is dit de ultieme manier om het jaar uit te knallen.

De PlayStation Now-games voor de maand december zijn vanaf vandaag speelbaar. De kans bestaat overigens dat deze service niet veel langer voortleeft. Momenteel doet een gerucht de ronde dat PlayStation werkt aan een Xbox Game Pass-tegenhanger waarin PlayStation Now geïntegreerd is.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2021

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord