Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: De PlayStation Now-games voor december zijn hier

Ook in deze feestelijke maand kunnen PlayStation Now-leden weer een aantal nieuwe titels uitpakken. Er staat wederom een mengelmoes van games in de startblokken.

De PlayStation Now-bibliotheek evolueert zich iedere maand weer. Ook in de koude decembermaand kunnen leden van de dienst met een aantal nieuwe games aan de slag. De eerste game in het rijtje is Grand Theft Auto III: The Definitive Edition. Deze game was onderdeel van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition en wordt nu los op de abonnementsdienst van Sony aangeboden. Dit is niet de eerste keer dat een titel uit die collectie apart verschijnt. Eerder kwam Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition naar Xbox Game Pass. Wees er echter wel snel bij, want deze titel is slechts speelbaar tot 31 januari 2022. Ook de Final Fantasy-trein is nog niet bij de eindbestemming aangekomen. Deze maand komt de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ook naar PlayStation Now. Daar blijft het echter niet bij. John Wick Hex, de actievolle strategiegame van Mike Bithell, voegt zich tevens toe aan de line-up. Ten slotte sluit de chaotische multiplayer arcadetitel Spitlings het jaar af. Met wat alcohol in je lijf en een paar maten in huis is dit de ultieme manier om het jaar uit te knallen.

onbekend

De PlayStation Now-games voor de maand december zijn vanaf vandaag speelbaar. De kans bestaat overigens dat deze service niet veel langer voortleeft. Momenteel doet een gerucht de ronde dat PlayStation werkt aan een Xbox Game Pass-tegenhanger waarin PlayStation Now geïntegreerd is.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?