Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: GTA: San Andreas - Definitive Edition naar Game Pass

Rockstar maakte onlangs bekend wanneer we Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition kunnen verwachten en dat GTA: San Andreas - The Definitive Edition naar de Xbox Game Pass komt.

Als we de laatste Rockstar Newswire mogen geloven, komt de remaster van San Andreas dus op release al naar de Xbox Game Pass. Mensen die over een PS Now abonnement beschikken krijgen juist Grand Theft Auto III - The Definitive Edition erbij. Je kunt de trilogie nu ook al vooruitbestellen voor 59,99 euro, dus toch geen 70 euro, zoals een recent gerucht impliceerde. De verbeteringen in de remaster zitten onder andere in de besturing, targeting, wapens, het radiosysteem, de mini-maps en de navigatie.

Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition komt op 11 november naar de Xbox Game Pass.

BRON Rockstar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?