Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score -

GTA: The Trilogy krijgt komende week updates

Rockstar Games kondigde onlangs officieel aan dat er updates onderweg zijn voor Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. We kunnen de updates komende week verwachten.

De launch van de remake van de geliefde trilogie verliep nogal stroef in november. De game werd afgekraakt door critici en door de fans van de GTA-serie om verschillende redenen. Er werd onder andere veel geklaagd over technische problemen en de personage modellen. Een paar dagen na de launch koos Rockstar er zelfs voor om de game een tijdje uit verschillende online winkels te halen. Toch liet Rockstar later weten dat de game meer had opgebracht dan ze hadden verwacht. De ontwikkelaar is de afgelopen maanden veel bezig geweest met het verbeteren van de game door middel van frequente updates. Komende week staan er weer nieuwe updates op de planning voor The Trilogy. Bij de aankondiging van de updates bedankt Rockstar nogmaals hun community voor hun support en geduld.

De updates voor GTA: The Trilogy - The Definitive Edition komen volgende week voor alle platforms.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?