GTA: The Trilogy krijgt komende week updates

Geplaatst: 25 februari 2022 11:04
-

Rockstar Games kondigde onlangs officieel aan dat er updates onderweg zijn voor Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. We kunnen de updates komende week verwachten.

De launch van de remake van de geliefde trilogie verliep nogal stroef in november. De game werd afgekraakt door critici en door de fans van de GTA-serie om verschillende redenen. Er werd onder andere veel geklaagd over technische problemen en de personage modellen. Een paar dagen na de launch koos Rockstar er zelfs voor om de game een tijdje uit verschillende online winkels te halen. Toch liet Rockstar later weten dat de game meer had opgebracht dan ze hadden verwacht. De ontwikkelaar is de afgelopen maanden veel bezig geweest met het verbeteren van de game door middel van frequente updates. Komende week staan er weer nieuwe updates op de planning voor The Trilogy. Bij de aankondiging van de updates bedankt Rockstar nogmaals hun community voor hun support en geduld.

De updates voor GTA: The Trilogy - The Definitive Edition komen volgende week voor alle platforms.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Ontwikkelaar:

Rockstar Studios

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

11 november 2021

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord